Senior

Varannan torsdag kl 14.30 (udda veckor) välkomnar vi daglediga, pensionärer eller seniorer som man gärna kallar sig, till en träff i Arken där inbjudna gäster sjunger och talar. Det serveras fika med god gemenskap runt borden.

Samlingen kallas "Vi möts och trivs" och drivs i sammarrangemang med RPG (Riks Pensionärernas Gemenskap) som även ordnar resor, utflykter och aktiviteter under året.

Vi har dessutom flera grupper som möts i veckorna för att under trevliga former arbeta volontärt. Vem som helst är välkommen att hjälpa till som volontär i Arken. 

Här finns många uppgifter, t ex dag- eller kvällsvärd, hjälp i caféet eller på konferens, packa hjälpsändningar eller om du är händig så finns det plats för dig i vårt fixargäng som möts varje tisdagsförmiddag för att jobba tillsammans. 

Tycker du om att handarbeta kan du vara med i Martagruppen som möts varannan tisdag (jämna veckor). Dessutom kan man engagera sig på Hela Människan och Erikshjälpen där vi tillsammans får vara med och göra Värnamo och världen till en bättre plats att leva på.

Mer info hittar Du på anslagstavla vid Arkens entré.