Konferens

Arken erbjuder många olika konferensmöjligheter

Vi har flera olika lokaler, från mindre grupprum som passar för samtal eller mindre grupparbeten, några rum som passar för större grupper, Källemosalen som tar upp till 100 personer och sedan kyrksalen som tar strax under 500 personer. Det finns också möjlighet att öppna upp sidorna och skapa sittplatser för närmare 800 personer.

Det finns alla alternativ från att bara hyra ett rum till en helhetslösning tillsammans med vårt café med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika! Vi har tekniska lösningar med storbildsskärm som man kopplar in till datorn.

Vi har också en sporthall med goda möjligheter för innebandy, badminton och liknande, och den har också en klättervägg.

Kontakta oss gärna på info@arken.vg eller 0370-207 40.

Rum 237 är ett konferensrum för upp till ca 30 personer i biosittning, men kan med fördel möbleras i grupper eller i U-sittning efter önskemål. Med högt i tak och stora fönster, whiteboard och möjlighet att köra in en storbildsskärm så är det ett uppskattat konferensrum.

Grupprum 219 är ett trevligt konferensrum för samtal eller konferenser med högst 6 deltagare runt ett ovalt bord. Det finns whiteboard och möjlighet att köra in storbildsskärm.

Vår stora kyrksal med läktare har strax under 500 platser med möjlighet att sätta in extra stolar. Önskar man ännu fler platser kan vi öppna upp mot Källemosalen och Sporthallen vilket ger möjlighet till upp emot 800 sittande.


I kyrksalen finns möjlighet att hyra ljudanläggning och fastmonterade projektorer. Vi har också ett bra ljussystem och en LED-vägg som går att hyra. Önskar ni att det ska sitta med en tekniker under hela konferensen så försöker vi ordna det.

Källemosalen är sidosal till Kyrksalen med plats för som mest 100 personer i biosittning, med bekväma stolar ”Cobra” från Källemo. Möjlighet till storbildsskärm, whitebord och ljudsystem finns. Det är ett luftigt rum med högt i tak och den används ofta vid konferenser om 30-35 peronser där man önskar sitta i grupper.

Vi har en sporthall som är möjlig att hyra, med en takhöjd på 12 meter och en klättervägg på ena kortsidan. Den används frekvent för innebandy, gymnastik och klättring.

Klätterväggen bokas särskilt och får endast nyttjas under överseende av godkänd instruktör. Vid stora konferenser kan sporthallen användas som mässhall, matsal eller för extra sittyta.

Vi har en festsal som kan användas vid föreläsning eller t ex mingel och julbord. Det finns möjlighet att använda projektor och enklare ljudanläggning. Med fönster åt både kyrktorg och ut mot Lagan är det en trevlig lokal som kan ta upp till 300 personer.

Vi har också några andra mindre konferensrum, möblerade på olika sätt med bland annat runda bord.

Kontakta oss gärna så berättar vi om olika möjligheter.