Gudstjänst

Veckans höjdpunkt är söndagens 16-gudstjänst. Då möts vi, alla generationer tillsammans, för att lyssna till predikan, lovsjunga och tillbe Gud. För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna.

På kyrktorget finns en enkel mingelfika från 15.30 och då checkas också barnen in i söndagsskolan Äventyret. Dörrarna till kyrksalen öppnas en liten stund innan gudstjänsten börjar och barnen följer med sina föräldrar in dit. Efter en stund tar ledarna för Äventyret med sig barnen till deras lokaler och inne i kyrksalen fortsätter gudstjänsten.

I varje gudstjänst har vi en insamling där man kan ge sin gåva antingen kontant, med betalkort eller Swish. De pengar som samlas in används till församlingens olika områden såsom barn & ungdomsverksamhet, seniorträffar och mission både lokalt och globalt.

Mitt i gudstjänsten får vi lyssna till en predikan utifrån Bibeln, Guds ord. Därefter finns det möjlighet att få hjälp i bön av förebedjare som är mer än villiga att be för och med varje gudstjänstdeltagare. Att få hjälp i bön är något som alla kan behöva då och då.

När gudstjänsten är slut finns möjligheten att stanna kvar på kyrkfika inne i festsalen och umgås med gamla och nya vänner.

Varför inte göra din söndag till veckans höjdpunkt genom att delta i 16-gudstjänsten i Pingstkyrkan Arken i Värnamo?