Café Duvan

Hos oss på Café Duvan serveras gott fikabröd, smörgåsar och hemlagad dagens lunch i en trevlig och lugn miljö centralt beläget i Värnamo. Vi erbjuder också catering och smörgåstårtor, se nedan eller ring för information och förslag!

Den nya kyrkan stod färdig 1996 och caféet öppnade i princip direkt. Vi har några fast anställda men också ett stort frivilligarbete av församlingsmedlemmar.

Namnet ”Café Duvan” kommer av att kyrkan och caféet tidigare låg i kvarteret Duvan i Värnamo. Men då kyrkan kallas ”Arken” efter den gammaltestamentliga berättelsen om Noah, passar namnet ännu bättre. Duvan spelade nämligen en viktig roll som budbärare om att land började synas efter den stora översvämningen.

Följ oss gärna på Instagram för lunchmeny och olika nyheter!

Vid frågor och beställningar, ring 0370-199 99.
Välkommen till Café Duvan!

Från och med den 12 juli har vi sommarstängt.
Den 23 augusti öppnar vi igen.
Vi kommer då att servera en lättare lunch måndag-fredag, men inte "dagens".
För övrigt kommer vi att ha kaffe & thé, bulle & kaka... Ungefär som vanligt.

Mer information kommer.

Lunchmeny

Pandemin har påverkat vår café- och konferensverksamhet, och efter många och långa funderingar, analyser och möten har vi varit tvungna att fatta beslutet att göra en del förändringar.

 

Vi tvingas tyvärr att minska personalstyrkan betydligt, vilket vi hade hoppats slippa göra. Våra öppettider kommer att bli lite annorlunda. Och vi kommer inte längre servera dagens lunch. Det kommer istället att finnas lättare luncher att äta hos oss. Som exempel kan nämnas paj, större smörgåsar (som vår goda räkmacka) och wraps. Vår fantastiska smörgåstårta kommer finnas kvar (beställ bara några dagar i förväg!). Vi kommer fortfarande att kunna erbjuda catering och möjligheter att ha konferenser, möten och specialarrangemang i våra lokaler.

 

Och du kommer alltid att kunna komma hit på en god stund för en kaffe, bulle och kaka.

 

Mer än så har vi inte berätta i dagsläget; vi håller på att ta ut kursriktningen, kan man säga.

 

För er som har köpt lunchhäften finns två alternativ: det ena är att vi köper tillbaka häftena. Kom då in till oss så löser vi det, men tag med dig häftet/häftena. Det andra alternativet är att använda kupongerna till våra lättare luncher efter sommaren, då med någon form av ”bonus” som dricka/vatten på flaska/burk till lunchen, eller bulle/kaka tillsammans med kaffet efter maten. Det kommer också gå att använda kupongens värde till att köpa fika; bjud med dig en vän!

 

Den 23 augusti 2021 kl 09:00 öppnar vi igen, lite annorlunda och lite nytt – men du är alltid välkommen till oss!

 

Vi tackar för alla luncher ni ätit hos oss och så säger vi:

Ha en fantastiskt fin sommar och På återseende!

 

Varma hälsningar
Anna-Lena med personal

Sommarstängt fr.o.m. 12 juli. Den 23 augusti 2021 kl 09:00 öppnar vi igen, lite annorlunda och lite nytt – men du är alltid välkommen till oss!

Måndag 09.00-16.30
Tisdag 09.00-16.30
Onsdag 09.00-16.30
Torsdag 09.00-16.30
Fredag 09.00-16.30
Lördag Sommarstängt

Vill du få menyn via mejl? Anmäl dig till vårt lunchutskick via info@arken.vg

Caféet erbjuder smörgåstårta och catering för större och mindre sällskap. Se vad vi erbjuder via länken nedan. Har ni andra önskemål eller frågor är ni välkomna att ringa till oss på 0370-199 99.

Läs mer om catering här

INGEN FRUKOSTBUFFÈ UNDER SOMMAREN!

Gäller fr o m vecka 26.

 

På tisdagar och fredagar serverar frukostbuffé mellan kl 09:00-10:00. Pris 60 kr per person.

Välkomna!

-