Café Duvan

Hos oss på Café Duvan serveras gott fikabröd, smörgåsar (bland annat generösa räckmackor!) och en hemlagad, lättare lunch i en trevlig och lugn miljö centralt beläget i Värnamo. Vi erbjuder också catering och smörgåstårtor, se nedan eller ring för information och förslag!

Den nya kyrkan stod färdig 1996 och caféet öppnade i princip direkt. Vi har några fast anställda men också ett stort frivilligarbete av församlingsmedlemmar.

Namnet ”Café Duvan” kommer av att kyrkan och caféet tidigare låg i kvarteret Duvan i Värnamo. Men då kyrkan kallas ”Arken” efter den gammaltestamentliga berättelsen om Noah, passar namnet ännu bättre. Duvan spelade nämligen en viktig roll som budbärare om att land började synas efter den stora översvämningen.

Följ oss gärna på Instagram för lunchmeny och olika nyheter!

Vid frågor och beställningar, ring 0370-199 99.
Välkommen till Café Duvan!

 

Julbord bild UTFÖRLIG

Lunch i ny tappning

Hos kan du komma in och äta en lättare lunch måndag till och med fredag. Vad är då en lättare lunch? Det kan vara olika pajer, soppa eller bakad potatis med någon god röra till.

Vår fantastiska smörgåstårta kommer vi också att erbjuda som lunch emellanåt. Önskar du en hel smörgåstårta helt för dig själv (och dina vänner eller arbetskamrater), så går det utmärkt. Beställ bara några dagar i förväg.

 

Varma hälsningar
Anna-Lena med personal

Måndag 09.00-16.30
Tisdag 09.00-16.30
Onsdag 09.00-16.30
Torsdag 09.00-16.30
Fredag 09.00-16.30
Lördag 09.30-13.30

Vill du har information om vad som händer i vårt café? Skicka ett mail till info@arken.vg så kommer du med på vår maillista!

Caféet erbjuder smörgåstårta och catering för större och mindre sällskap. Se vad vi erbjuder via länken nedan. Har ni andra önskemål eller frågor är ni välkomna att ringa till oss på 0370-199 99.

Läs mer om catering här

INGEN FRUKOSTBUFFÈ UNDER SOMMAREN!

Gäller fr o m vecka 26.

 

På tisdagar och fredagar serverar frukostbuffé mellan kl 09:00-10:00. Pris 60 kr per person.

Välkomna!

Våra lättluncher finns givetvis som avhämtning till ett något reducerat pris, då utan dricka.