Barnläger

Barnlägret är ett kristet läger för dig, kille eller tjej, som är född år 2008 – 2011. I år blir vårt stora barnläger två mindre dagläger på hemmaplan!

Vi hoppas på sol och bad, härliga samlingar, tävlingar, lekar och bus... Precis som det brukar vara på barnläger, alltså! skillnaden är att vi kommer vara i Värnamo och att man inte sover över.

Vi kommer följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ha mycket begränsat antal deltagare, vi kommer påminna alla om att hålla avstånd och tvätta händerna – och SJÄLVKLART förväntar vi oss att alla med minsta symptom stannar hemma

VI KOMMER HA TVÅ DAGLÄGER MED BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER.

Vi kommer ha i stort sett samma innehåll på dessa läger och det är bara möjligt att vara med på ett av dem. Om det blir för få barn anmälda kommer vi slå ihop det till ett läger, som då kommer äga rum torsdag-lördag.

Vi utgår från Pingstkyrkan Arken, men kommer ta oss till olika plaster i Värnamo för aktiviteter beroende på väder. Vi kommer gå eller cykla tillsammans.

Lägret är för dig som är 9-12 år (född år 2008 – 2011).

Anmälan är öppen 1/6-7/6. Vi har mycket begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig!

Priset för lägret är 300 kr. Då ingår frukost, lunch och mellanmål samt aktiviteter. Betalning görs i samband med att lägret börjar. Vi kommer med mer info om betalning till de som anmäler sig. Det finns möjlighet att söka lägerbidrag, kontakta Daniel Skarstedt på daniel@arkenvmo.se

Hör av dig till Daniel Skarstedt på 070-725 00 78 eller daniel@arkenvmo.se

Anmälan är stängd

ArkenKids_färg