Barnläger

Barnlägret är ett kristet läger för dig, kille eller tjej, som är född år 2009 – 2012. Anmälan är öppen från 4/6. Vi har mycket begränsat antal platser så vänta inte med att anmäla dig!

Vi hoppas på sol och bad, härliga samlingar, tävlingar, lekar och bus. Precis som det brukar vara på barnläger! Skillnaden är att vi kommer vara i Värnamo och att man inte sover över.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer ha mycket begränsat antal deltagare – och SJÄLVKLART förväntar vi oss att alla med symptom stannar hemma

 

Torsdag till lördag, 1-3 juli, kl 8.00-16.00.

Vi utgår från Pingstkyrkan Arken, men kommer ta oss (till fots) till olika plaster i Värnamo för aktiviteter beroende på väder.

Lägret är för dig som är 9-12 år (född år 2009 – 2012).

Anmälan öppnar 4 juni. För att vi inte ska bli för många har vi begränsat antal platser – så vänta inte med att anmäla dig!

Priset för lägret är 350 kr. Då ingår frukost, lunch och mellanmål samt aktiviteter. Betalning görs i samband med att lägret börjar. Vi kommer med mer info om betalning till de som anmäler sig. Det finns möjlighet att söka lägerbidrag, kontakta Daniel Skarstedt på daniel@arkenvmo.se.

Hör av dig till Daniel Skarstedt på 070-725 00 78 eller daniel@arkenvmo.se

Anmälan

Anmälan till barnläger 2021 är stängt.

ArkenKids_färg