2024/2025

Vi vill inbjuda dig till konfa!

Ett år med konfirmationsläsning innebär att du får chansen att tillsammans med kompisar och ledare vandra genom den kristna tron och själv upptäcka vad den betyder för dig. Vi är olika kyrkor i stan som inbjuder dig att vara med i någon av våra grupper. Du behöver inte ha någon färdig tro eller bekännelse för att vara med. Vad du behöver är en nyfikenhet på livet och en vilja att upptäcka.

Konfirmationsläsningen är ett tillfälle att lära sig mer om den kristna tron, Bibeln och livet som människa. Vi får ställa frågor, dela funderingar om tro och det liv vi lever. Det är också en chans att lära känna nya kompisar, men även att lära känna sig själv och få tänka till lite extra. Vi ser konfirmationen som en tid då vi får verktyg att hantera tron och livet.

Vill du få nya vänner, skratta mycket, börja förstå mer av vem du är, prata om viktiga frågor och kanske upptäcka vad en kristen tro är och vad ett kristet liv innebär? Då är konfirmationen något för dig! Under året vill vi skapa en plats där du kan lära känna nya vänner! Vi hoppas att du ska få med dig goda värderingar som kan vara viktiga nu, om ett tag och när du kliver in i vuxenlivet.

Varmt välkommen till Pingstkyrkans konfa. Häng på ett grymt år med nya kompisar, spännande upplevelser och minnen för livet.

Konfan pågår under ett läsår i vår kyrka där vi presenterar den kristna tron och goda värderingar på ett sätt som alla kan ta till sig.

Under året är du välkommen att följa med på våra olika konferenser och läger:
- Visionskonferensen v. 44,
- Skidläger v. 7 och
- Steningeläger v. 32.

Vi ser så mycket fram emot att få lära känna dig!

Konfirmationen startar 10 september. Vi träffas tisdagar kl 16.00-17.30 i Arken.

Konfirmationsundervisningen är gratis, men läger kostar. Alla konfirmander får en bibel som gåva på första träffen.

Välkommen på infoträff i Arken 21/5 18.30 då du och dina föräldrar är välkomna för att få veta mer.

Du behöver anmäla dig innan 29 augusti här på hemsidan.

Hör av dig till Albin Karlsson pastor i Arken: albin.karlsson@arkenvmo.se, 073-5035800

*” anger obligatoriska fält

Adress*
Födelsedatum*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.