Skip to content

TACK FÖR I ÅR

Utvärdera årets konferens med knapparna nedan

Medverkande under 2019

dave-niblock
Pastor, LIFE Church, Leeds

Dave Niblock, UK

Dave Nilblock är tillsammans med sin fru Abs pastorer i LIFE church Leeds som är del av LIFE church, Bradford. De har lett ROCKNATIONS i flera år, Life church Youth & Young adults ministry. Dave är en fantastisk talare som är alltid inspirerar med tro!

_D6B9789 (1)
Pingst riksevangelist

Tigleth Malkey, SE

Tigleth Malkey är riksevangelist i Pingst och en omtyckt talare för alla åldrar men framförallt för en ung generation. Hans budskap om att bli en Jesu lärljunge inspirerar många.

michelle-blomqvist
Ledare för teamträningsskolan region Syd

Michelle Blomqvist, AU

Michelle Blomqvist är en dynamisk och färgstark förkunnare. Hon är australienaren som hamnade i Värnamo och bildade familj och bygger Guds rike i församlingen Arken.

_GG_7729
Pastorer Arken, Värnamo

Anders & Camilla Olsson

Anders & Camilla Olsson är pastorer sedan några månader tillbaka i Arken, Värnamo. De har avslutat 13 år som pastorer i Göteborg, där de har sett stora genombrott & församlingstillväxt. De älskar en ung generation & inspirerar till att bygga kyrka.

sebastian stakset

Sebastian Stakset, SE

Sebastian Stakset har ett enormt stort hjärta för alla människor & speciellt för de som har fått många törnar i livet. Hans budskap om hopp och frihet har påverkat tusentals människor de senaste åren i Sverige.

Play

Här kan du se och lyssna på material från Visionskonferensen igen.

Scroll To Top