VISION22_logga_vit

Stress och press präglar vårt samhälle. Att lyckas, tjäna pengar och att ha en karriär blir ett ständigt jagande. Denna press av att lyckas, stress över att ha pengar och karriär leder till att många ungdomar idag mår dåligt och är oroliga över framtiden.

Vi ber att denna konferens ska ge ungdomar klarhet i Guds nåd över deras liv. Att de ska förstå att hans tajming alltid är den bästa. Vi längtar efter att ungdomar ska våga gå, i hans kärlek. Han har en mening med allas liv. En plan med ditt liv. Han känner dig. Han vet vad som är bäst för dig. Först Guds nåd, sedan Hans väg.

God's grace, God's pace.
Välkommen till Vision 2022.

3-6 November 2022

Efesierbrevet 2:8-10
Ordspråksboken 16:9

Anmälan

Här kan du köpa pass till konferensen. Dagspass och konferenspass med eller utan boende. Konferensen har ett urval av öppna möten, dessa står angivna i programmet. Förköp är ett sätt för oss som arrangör att veta omfattningen av deltagare. Konferensen erbjuder även köp av dagspass på plats.

     KONFERENSPASS

     545 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Festmiddag
 • Boende

     KONFERENSPASS LOGI

     645 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Festmiddag
 • Boende

     DAGSPASS FREDAG

     295 KR

 • Dagens möten
 • Dagens måltider
 • Dagens seminarier
 • Dagens aktiviteter
 • Festmiddag
 • Boende

     DAGSPASS LÖRDAG

     295 KR

 • Dagens möten
 • Dagens måltider
 • Dagens seminarier
 • Dagens aktiviteter
 • Festmiddag
 • Boende
Torsdag
XX:XX - XX-XX
Fredag
XX:XX - XX-XX
Lördag
XX:XX - XX-XX

Visionskonferensen 2021

Anmälan öppnar snart 🥳
Välkommen tillbaka! 

Torsdag

16.00 Incheckning
17.00 Mingel
18.00 Öppningsmöte*
20.00 Festmiddag
01.00 Kyrkan stänger

Fredag

08.30 Frukost
10.00 Förmiddagsmöte
12.00 Lunch
13.30 Seminarier
14.30 Mellanmål
15.00 Tribal Wars
17.00 Middag
18.30 Kvällsmöte*
21.00 Nattmacka
22.00 Nattmöte*
02.00 Kyrkan stänger

Lördag

08.30 Frukost
10.00 Förmiddagsmöte
12.00 Lunch
13.30 Seminarier
14.30 Mellanmål
15.00 Tribal Wars
17.00 Middag
18.30 Kvällsmöte*
21.00 Nattmacka
22.00 Freedom night*
02.00 Kyrkan stänger

Söndag

08.30 Frukost
10.00 Avslutningsmöte*

Praktisk information

Program

Här kan du läsa om årets program!

Behöver jag vara kristen för att komma till konferensen?

Till Visionskonferensen är alla välkomna, och vi ser gärna att du kommer även om du ännu inte kallar dig kristen, och ta gärna med er era vänner som ännu inte känner Jesus!

Kostar det något utöver anmälningsavgiften?

Anmälningsavgiften inkluderar alla måltider under dagen, utöver detta kommer det finnas tillgång till ett café under vissa tider, där man kan handla mackor och fika. Man klarar sig dock på det som ingår i avgiften.

Jag vill informera om Visionskonferensen, kan jag få tag på trailer och annat material till detta?

Skriv gärna ett mejl till oss så löser vi det. Vi hörs!

Om jag bara kan vara med två dagar, hur ska jag anmäla mig?

Vi gör inga speciallösningar med priserna, så om du bara kan vara med två dagar så får du ändå köpa något av de vanliga konferenspassen och meddela oss via mail att du exempelvis bara kommer att sova en natt. Vi behöver veta vilka som sover på skolan varje natt av säkerhetsskäl. 

Konferensen äger rum i Pingstkyrkan Arken i Värnamo 3/11-6/11 2022 och riktar sig främst till ungdomar. 

Konferensen pågår från morgon till kväll och mat erbjuds varje deltagare på konferensen med ett pass. Om specialkost, meddelas detta i samband med anmälan.

För den som önskar erbjuds boende. Boendet ligger på gångavstånd med dusch i nära anslutning. Faciliteterna är öppna under särskilda tider, se mer info i receptionen.

För att konferensen ska bli så bra som möjligt finns det några regler som respekteras. Dessa samtycker du som deltagare i samband med din anmälan.

 • Vi respekterar varandra
 • Vi talar gott om varandra
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet
 1. Inledning

Dessa villkor gäller för evenemanget Visionskonferensen arrangerat av Pingstförsamlingen Arken i Värnamo.

Genom att godkänna villkoren i kassan väljer du att acceptera alla villkor skrivna här. Minderåriga eller personer under 18 år är tillåtna att använda denna webbplats.

 1. Trivselregler
 • Vi respekterar varandra
 • Vi talar gott om varandra
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet
 1. Anmälning och avanmälning

Betalning skall vara oss tillhanda senast 2022-10-26. Försenad betalning debiteras med 50 kr/dag.

Anmälan till konferensen är bindande. Avanmälan där 50% av anmälningsavgiften återbetalas kräver läkarintyg. Kontakten sker via mail på info@visionvmo.se.

Att enbart utebli eller avstå från att betala avgift räknas inte som en avanmälan. Faktura på anmälningsavgiften och avgift för sen betalning kommer då att sändas ut.

 1. Dokumentation av konferens

Samtliga möten under konferensen dokumenteras genom bild-, video- och ljudupptagning. Nämnt material kan under och efter konferensen offentligt publiceras på www.arkenvmo.se. Evenemanget Visionskonferensen i Pingstkyrkan Arken i Värnamo använder sig av videotjänsten Youtube samt musiktjänsten Soundcloud och detta material kan även komma att publiceras på www.arkenvmo.se. Allt digitalt material kan även komma att publiceras på Visionskonferensens och Pingstförsamlingen Arkens sociala medier.

 1. Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter enligt GDPR (mer info på https://www.datainspektionen.se)

 • En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.- Är du under 18 år intygar du i och med godkännandet att målsman samtycker till din anmälan.
  De uppgifter vi hanterar är de du lämnar i samband med anmälan.
 • Personuppgiftsansvarig är Pingstförsamlingen Värnamo, Ö. Pumparegatan 20, 331 31 Värnamo. info@arkenvmo.se Org.nr: 828000-0384.
 • De uppgifter du lämnar delas enbart med tredje part vid nödsituation.
 • Syftet med behandlingen av uppgifterna är att planera och genomföra Visionskonferensen på bästa sätt ur ett säkerhetsperspektiv samt för att kunna delge dig information och hantera din betalning.
 • Personuppgifterna sparas i upp till ett år efter att konferensen är genomförd.
 • Du kan när som helst kontakta oss för att be om en ändring eller att bli borttagen ur registret (info@visionvmo.se).
 • Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information på ett säkert sätt.

Medverkande

Benny Gustafsson
Ungdomsledare, Arken Värnamo

Benny Gustafsson

Benny är den mest omtänksamma personen på planeten. Benny har en faders hjärta och en gåva som hjälper andra att se hur betydelsefulla de är. Benny tjänar för tillfället som en av ungdomsledarna i Arken och ger stöttning till teamet där. Vi älskar Benny och vet att även du kommer att göra det!

michelle-vision-2021
predikant, Arken Värnamo

Michelle Blomqvist

Arkens egna Michelle har talat på Vision tidigare och kommer göra det även i år. Michelle är mamma till två pojkar och gift med Josef. Hon kommer från Australien och predikar på engelska. Dessutom predikar hon alltid med Josef som tolk vid sin sida. Michelle predikar ett rakt och ärligt budskap som är starkt förankrat i Guds ord. Hennes lyhördhet för den Helige Ande gör att hon förmedlar ett budskap som berör människor starkt.

Linda-Rea1-scaled
Ungdomspastor, Växjö

Linda Rea

Linda är ungdomspastor i Växjö. Linda har ett vittnesbörd som uppmuntrar alla människor. Hennes styrka och kämparglöd är inspirerande. Linda har ett stort hjärta för människor och är en av de mest lättillgängliga personerna. När Linda predikar, så är det liv i orden som uppmuntrar alla att se hur stor Gud är.

John Flink
Ungdomspastor, Nybro

John Flink

John har tidigare studerat på Teamträningsskolan och är nu ungdomspastor i Pingstkyrkan i Nybro. John har ett stort hjärta för människor och ett vittnesbörd som man kan relatera till om man har känt att livet är tufft. Hans lugna person gör det enkelt att lyssna till vad han har att säga när han predikar Guds ord.

Markus Frid
pastor, Taberg

Markus Frid

Markus är man till Julia och pappa till deras son. Markus har nyligen välkomnats som en av pastorerna i Taberg, efter att ha blivit klar med teologistudier. Han är även en del av Testa Mission och Teamträningsskolan. Han är en man som söker sanningen och är begåvad med att undervisa Guds ord på ett sätt som är förståeligt för alla åldrar. Markus förmedlar på ett sätt som är tydligt och lätt att applicera i våra liv.

Seminarier

John Flink
Ångest & depression

John Flink

Hur går vi igenom livets mörka årstider? Hur lever vi med hopp när det känns som att vi inte vet hur man ska göra? Med allt som överväldigar oss är det lätt att känna oro.

I detta seminarium får du lära dig hur Gud lyser i vårt liv på vår mörkaste dag. Hur Gud kan hjälpa oss att vandra i nåd för att leva hoppfullt varje dag med en äkta känsla av glädje.

Michelle Blomqvist
Battle for the Bible (ENG)

Michelle Blomqvist

Är Bibeln sann? Hur vet vi det? Hur läser vi Guds ord och veta hur vi ska tillämpa det i vår vardag?

I detta seminarium kommer du att lära dig hur värdefullt och dyrbart Guds Ord är. Du kommer att lära dig och få mycket praktiska tips om hur du läser Bibeln och implementerar den i vardagen.

Seminariet kommer att vara på Engelska

Olivia Karlsson
Identitet

Olivia Karlsson

Att bygga vår tro på Guds ord och inte bara våra känslor är så viktigt för resan att ta reda på vilka vi är.

I detta seminarium kommer vi att prata om att vandra i vår gudgivna identitet, och hur vi navigerar genom samhället vi lever i. Du kommer att bli uppmuntrad.

Play

Här kan du ta del av material från Visionskonferensen igen, igen och igen.