Awake vit

Världen idag blir bara mörkare och mörkare.
Allt från pandemier som sprider sig över hela vår jord till mord, svält, slaveri, hemlöshet och psykisk ohälsa. Vår värld skakar. Men mitt i allt detta mörker så hörs en viskning från Gud som uppmanar hans barn att vakna. ”Awake”. Nu är det dags för Kristi kyrka att resa sig upp och vara hans ljus.

Ett ljus som inget mörker kan släcka. En ny generation som går ut i frimodighet för att förändra denna värld. Vi längtar efter väckelse i vårt land. I vår värld. Vi längtar efter att se en generation som älskar Gud med allt dem har och som sedan går ut med denna kärlek överallt. Vi längtar att se en generation som är vakna.

Va med och följ våra livesändningar för att tillsammans med hundratals andra ungdomar låta dig få påverkas och utmanas av Guds kärlek, för att sedan få vara med och påverka den ort du bor på och de människor du möter.

30 OKT - 1 NOV

Efesierbrevet 5:14

Anmälan

VOLONTÄR

250 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Möjlighet till logi

KONFERENSPASS

250 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Möjlighet till logi

Information

I år har vi på grund av rådande omständigheter inte möjlighet att erbjuda andra ungdomar än de från Värnamo att finnas med oss på plast under Vision. Vi hoppas istället att du vill följa våra livesändningar och de mötestider som gäller hittar du under programmet.

Kontakta gärna din närmsta ungdomsledare på din ort för att höra om din ungdomsgrupp kommer samlas och titta på Vision tillsammans.

Köp av pass under konferensen

I år kan vi tyvärr inte erbjuda dagspass.

Visionskonferensen 2020

Anmälan är stängd

Öppettider för receptionen

För kontakt utanför angivna nedan ses telefonnummer som finns uppsatt vid receptionen.

Torsdag
XX:XX - XX-XX
Fredag
XX:XX - XX-XX
Lördag
XX:XX - XX-XX

Fredag 30 oktober
18.30 Kvällsmöte - Joel och Evelina Alfvén
21:30 Nattmöte - Albin Karlsson

Lördag 31 oktober
11.00 Förmiddagsmöte – Michelle Blomqvist
18.30 Kvällsmöte - Tigleth Malkey
21.30 Lovsångsmöte

Söndag 1 november
11.00 Avslutningsmöte - Anders och Camilla Olsson

Behöver jag vara kristen för att komma till konferensen?

Till Visionskonferensen är alla välkomna, och vi ser gärna att du kommer även om du ännu inte kallar dig kristen, och ta gärna med er era vänner som ännu inte känner Jesus!

Kostar det något utöver anmälningsavgiften?

Anmälningsavgiften inkluderar alla måltider under dagen, utöver detta kommer det finnas tillgång till ett café under vissa tider, där man kan handla mackor och fika. Man klarar sig dock på det som ingår i avgiften.

Jag vill informera om Visionskonferensen, kan jag få tag på trailer och annat material till detta?

Skriv gärna ett mejl till oss så löser vi det. Vi hörs!

Om jag bara kan vara med två dagar, hur ska jag anmäla mig?

Vi gör inga speciallösningar med priserna, så om du bara kan vara med två dagar så får du ändå köpa något av de vanliga konferenspassen och meddela oss via mail att du exempelvis bara kommer att sova en natt. Vi behöver veta vilka som sover på skolan varje natt av säkerhetsskäl. 

Konferensen äger rum i Pingstkyrkan Arken i Värnamo 30/10-1/11 och riktar sig främst till ungdomar. 

Konferensen pågår från morgon till kväll och mat erbjuds varje deltagare på konferensen med ett pass. Om specialkost, meddelas detta i samband med anmälan.

För den som önskar erbjuds boende. Boendet ligger på gångavstånd med dusch i nära anslutning. Faciliteterna är öppna under särskilda tider, se mer info i receptionen.

För att konferensen ska bli så bra som möjligt finns det några regler som respekteras. Dessa samtycker du som deltagare i samband med din anmälan.

 • Vi respekterar varandra
 • Vi talar gott om varandra
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet
 1. Inledning

Dessa villkor gäller för evenemanget Visionskonferensen arrangerat av Pingstförsamlingen Arken i Värnamo.

Genom att godkänna villkoren i kassan väljer du att acceptera alla villkor skrivna här. Minderåriga eller personer under 18 år är tillåtna att använda denna webbplats.

 1. Trivselregler
 • Vi respekterar varandra
 • Vi talar gott om varandra
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet
 1. Anmälning och avanmälning

Betalning skall vara oss tillhanda senast måndag 2020-10-26. Försenad betalning debiteras med 50 kr/dag.

Anmälan till konferensen är bindande och avanmälan med möjlighet till delvis återbetalning kan göras utan läkarintyg. Kontakten sker via mail på info@visionvmo.se.

Att enbart utebli eller avstå från att betala avgift räknas inte som en avanmälan. Faktura på anmälningsavgiften och avgift för sen betalning kommer då att sändas ut.

 1. Dokumentation av konferens

Samtliga möten under konferensen dokumenteras genom bild-, video- och ljudupptagning. Nämnt material kan under och efter konferensen offentligt publiceras på www.arkenvmo.se. Evenemanget Visionskonferensen i Pingstkyrkan Arken i Värnamo använder sig av videotjänsten Youtube samt musiktjänsten Soundcloud och detta material kan även komma att publiceras på www.arkenvmo.se. Allt digitalt material kan även komma att publiceras på Visionskonferensens och Pingstförsamlingen Arkens sociala medier.

 1. Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter enligt GDPR (mer info på https://www.datainspektionen.se)

 • En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.- Är du under 18 år intygar du i och med godkännandet att målsman samtycker till din anmälan.
  De uppgifter vi hanterar är de du lämnar i samband med anmälan.
 • Personuppgiftsansvarig är Pingstförsamlingen Värnamo, Ö. Pumparegatan 20, 331 31 Värnamo. info@arkenvmo.se Org.nr: 828000-0384.
 • De uppgifter du lämnar delas enbart med tredje part vid nödsituation.
 • Syftet med behandlingen av uppgifterna är att planera och genomföra Visionskonferensen på bästa sätt ur ett säkerhetsperspektiv samt för att kunna delge dig information och hantera din betalning.
 • Personuppgifterna sparas i upp till ett år efter att konferensen är genomförd.
 • Du kan när som helst kontakta oss för att be om en ändring eller att bli borttagen ur registret (info@visionvmo.se).
 • Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information på ett säkert sätt.

Play

Här kan du ta del av material från Visionskonferensen igen, igen och igen.