VISION23 - logga - smal - vit

När världen skakar och krigen intensifieras. Protesterna blir allt högre, naturkatastroferna blir allt vanligare. Gatorna är farliga och mänsklighetens hjärtan blir allt kallare. Ett samhälle som inte längre vill erkänna Gud som enväldig. 

Denna generation står inför en strid som inga unga människor tidigare har gjort. Kampen i att försvara Bibelns sanning, att visa vägen till Kristus. Kampen om mänskligheten, att få se kalla, hårda hjärtan bli varma igen.

Och jag hörde Herrens röst. Han sade: "Vem ska jag sända? Och vem vill vara vår budbärare?" Då sade jag: "Här är jag, sänd mig!"

Genom Guds nåd är vi fria och vi ber att vi ska få röra oss i takt med Hans vilja. Vi har alla fått ett uppdrag från Gud och vi ber att vårt liv ska spegla vår inre önskan att få tjäna Honom. En inre längtan att få se kalla hjärtan bli varma igen. Låt vårt liv fyllas av vårt hjärtas rop: Gud, här är jag, sänd mig!

2-5 November 2023

Jesaja 6:8

Anmälan

Här kan du köpa pass till konferensen. Dagspass och konferenspass med eller utan boende. Konferensen har ett urval av öppna möten, dessa står angivna i programmet. Förköp är ett sätt för oss som arrangör att veta omfattningen av deltagare. Konferensen erbjuder även köp av dagspass på plats.

Anmälan för hela helgen stängd, du kan köpa dagspass på plats.

     KONFERENSPASS

     545 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Festmiddag (torsdag)
 • Boende

     KONFERENSPASS LOGI

     645 KR

 • Möten
 • Måltider
 • Seminarier
 • Aktiviteter
 • Festmiddag (torsdag)
 • Boende

     DAGSPASS FREDAG

     295 KR

 • Dagens möten
 • Dagens måltider
 • Dagens seminarier
 • Dagens aktiviteter
 • Festmiddag (torsdag)
 • Boende

     DAGSPASS LÖRDAG

     295 KR

 • Dagens möten
 • Dagens måltider
 • Dagens seminarier
 • Dagens aktiviteter
 • Festmiddag (torsdag)
 • Boende
Torsdag
XX:XX - XX-XX
Fredag
XX:XX - XX-XX
Lördag
XX:XX - XX-XX

Visionskonferensen 2021

Anmälan öppnar snart 🥳
Välkommen tillbaka! 

Torsdag

16.00 Incheckning
17.00 Mingel
18.00 Öppningsmöte*
20.00 Festmiddag
01.00 Kyrkan stänger

Fredag

08.30 Frukost
10.00 Förmiddagsmöte
12.00 Lunch
13.30 Seminarier
14.30 Mellanmål
15.00 Tribal Wars
17.00 Middag
18.30 Kvällsmöte*
21.00 Nattmacka
22.00 Nattmöte*
02.00 Kyrkan stänger

Lördag

08.30 Frukost
10.00 Förmiddagsmöte
12.00 Lunch
13.30 Seminarier
14.30 Mellanmål
15.00 Tribal Wars
17.00 Middag
18.30 Kvällsmöte*
21.00 Nattmacka
22.00 Freedom night*
02.00 Kyrkan stänger

Söndag

08.30 Frukost
10.00 Avslutningsmöte*

Praktisk information

Program

Här kan du läsa om årets program!

Behöver jag vara kristen för att komma till konferensen?

Till Visionskonferensen är alla välkomna, och vi ser gärna att du kommer även om du ännu inte kallar dig kristen, och ta gärna med er era vänner som ännu inte känner Jesus!

Kostar det något utöver anmälningsavgiften?

Anmälningsavgiften inkluderar alla måltider under dagen, utöver detta kommer det finnas tillgång till ett café under vissa tider, där man kan handla mackor och fika. Man klarar sig dock på det som ingår i avgiften.

Jag vill informera om Visionskonferensen, kan jag få tag på trailer och annat material till detta?

Skriv gärna ett mejl till oss så löser vi det. Vi hörs!

Om jag bara kan vara med två dagar, hur ska jag anmäla mig?

Vi gör inga speciallösningar med priserna, så om du bara kan vara med två dagar så får du ändå köpa något av de vanliga konferenspassen och meddela oss via mail att du exempelvis bara kommer att sova en natt. Vi behöver veta vilka som sover på skolan varje natt av säkerhetsskäl. 

Konferensen äger rum i Pingstkyrkan Arken i Värnamo 2/11-5/11 2023 och riktar sig främst till ungdomar.

Konferensen pågår från morgon till kväll och mat erbjuds varje deltagare på konferensen med ett pass. Om specialkost, meddelas detta i samband med anmälan.

För den som önskar erbjuds boende. Boendet ligger på gångavstånd med dusch i nära anslutning. Faciliteterna är öppna under särskilda tider, se mer info i receptionen. Ett tips är att ta med en filt om du är frusen då det ibland upplevs vara lite kallt på boendet.

För att konferensen ska bli så bra som möjligt finns det några regler som respekteras. Dessa samtycker du som deltagare i samband med din anmälan.

 • Vi respekterar varandra.
 • Vi talar gott om varandra.
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet.
 • Vi följer reglerna på boendet och är tysta på natten så att alla kan sova. Om detta inte följs kan det leda till att du tvingas lämna boendet och får inte sova där resterande del av konferensen.
 1. Inledning

Dessa villkor gäller för evenemanget Visionskonferensen arrangerat av Pingstförsamlingen Arken i Värnamo.

Genom att godkänna villkoren i kassan väljer du att acceptera alla villkor skrivna här. Minderåriga eller personer under 18 år är tillåtna att använda denna webbplats.

 1. Trivselregler
 • Vi respekterar varandra
 • Vi talar gott om varandra
 • Alkohol, droger och rökning är ej tillåtet
 • Vi följer reglerna på boendet och är tysta på natten så att alla kan sova. Om detta inte följs kan det leda till att du tvingas lämna boendet och får inte sova där resterande del av konferensen.
 1. Anmälning och avanmälning

Betalning skall vara oss tillhanda senast 2023-10-25. Försenad betalning debiteras med 50 kr/dag.

Anmälan till konferensen är bindande. Avanmälan där 50% av anmälningsavgiften återbetalas kräver läkarintyg. Kontakten sker via mail på info@visionvmo.se.

Att enbart utebli eller avstå från att betala avgift räknas inte som en avanmälan. Faktura på anmälningsavgiften och avgift för sen betalning kommer då att sändas ut.

 1. Dokumentation av konferens

Konferensen dokumenteras genom bild-, video- och ljudupptagning. Nämnt material kan under och efter konferensen offentligt publiceras på www.arkenvmo.se. Evenemanget Visionskonferensen i Pingstkyrkan Arken i Värnamo använder sig av videotjänsten Youtube samt musiktjänsten Soundcloud och detta material kan även komma att publiceras på www.arkenvmo.se. Allt digitalt material kan även komma att publiceras på Visionskonferensens och Pingstförsamlingen Arkens sociala medier. Kontakta oss via info@visionvmo.se om du inte vill synas på det material som publiceras.

 1. Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter enligt GDPR (mer info på https://www.datainspektionen.se)

 • En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.- Är du under 18 år intygar du i och med godkännandet att målsman samtycker till din anmälan.
  De uppgifter vi hanterar är de du lämnar i samband med anmälan.
 • Personuppgiftsansvarig är Pingstförsamlingen Värnamo, Ö. Pumparegatan 20, 331 31 Värnamo. info@arkenvmo.se Org.nr: 828000-0384.
 • De uppgifter du lämnar delas enbart med tredje part vid nödsituation.
 • Syftet med behandlingen av uppgifterna är att planera och genomföra Visionskonferensen på bästa sätt ur ett säkerhetsperspektiv samt för att kunna delge dig information och hantera din betalning.
 • Personuppgifterna sparas i upp till ett år efter att konferensen är genomförd.
 • Du kan när som helst kontakta oss för att be om en ändring eller att bli borttagen ur registret (info@visionvmo.se).
 • Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information på ett säkert sätt.

Medverkande

Andreas Svedman 1x1
Missionsinspiratör, Pingst ffs

Andreas Svedman

Andreas växte upp som missionärsbarn i Chile. Under tonåren flyttade han tillbaka till Sverige och fick gå kurs i svenska för nybörjare med Kahn från Thailand och Ming från Vietnam – snacka om kulturkrock! I 20-årsåldern fick han ett möte med Jesus som förvandlade hans liv fullständigt, det i anslutning till andedopet beskriver han som en vändningspunkt i livet. Lite senare blev det egna erfarenheten av att Gud vill använda alla människor för att göra Jesus känd - att åka ut i världen för att predika evangeliet. 

Andreas har världen som sitt arbetsfält men bor annars i Habo med sin fru och tre barn. Till vardags hjälper Andreas människor att finna sin kallelse i livet, resa upp missionärer, mobilisera för mission och representerar svensk Pingstmission i olika globala sammanhang. Hans hjärta är att hjälpa vår generation att leva ut sin gudagivna kallelse på hemmaplan och över världen. 

Gustaf Nyström 1x1
Verksamhetsledare, Pingst Ung

Gustaf Nyström

Gustaf har burit en kallelse till tjänst för Gud sedan ett speciellt gudsmöte vid 14 års ålder. Han älskar Guds församling och brinner för att nästa generation ska hitta hem i sin församling, få utrymme att växa och utvecklas där och få goda möjligheter att ta över stafettpinnen. Ägnar sin tid åt att ge bästa möjliga redskap till barn- och ungdomsledare runt om i Pingstförsamlingarna. Övertygad om att den uppväxande generationen kan bli den starkaste generationen församlingsledare vi sett någonsin.

Gustaf är gift med Emelie och bor i Helsingborg. Till vardags jobbar han som verksamhetsledare åt Pingst Ung samtidigt som han studerar på ALT - Akademi för Ledarskap och Teologi. 

Michelle Blomqvist 1x1
Predikant, Värnamo

Michelle Blomqvist

Michelle är australiensiskan som numera bor i Sverige. Michelles livsberättelse är en av Guds nåd och upprättelse. Att hon har fått ta emot Kristus har varit hennes största mirakel. 

Innan Michelle flyttade till Sverige bodde hon på Dream Center i LA under två år och tjänade i ungdomshemmet där.

Efter att Michelle flyttade till Sverige har hon gift sig med Josef och de har nu två söner tillsammans. Michelle är en predikant som brinner för att hjälpa människor att förstå sitt syfte och Guds Ord. Hon brinner även för att inspirera dem att leva helhjärtat för Gud. Michelle tror på denna generation och att Gud vill använda dem fullt ut.

Victoria Runegrund 1x1
Ungdomspastor, Pingst Lidköping

Victoria Runegrund

Victoria har känt sig kallad från 11 års ålder, men till flera saker. Kallad till universitetet, kallad till mission, kallad till den lokala församlingen. Ett steg i taget har Gud lagt ihop pusselbitarna och använt henne hela vägen. Nu har hon examen i både teologi och globala studier. På resan har Gud öppnat dörrar och skapat möten som bara Han kan.

Född och uppvuxen i Asien flyttade Victoria ”hem” till Sverige som 20-åring. Hela hennes liv har hon levt i multikulturella sammanhang och efter gymnasiet jobbade hon med flyktingar i konfliktzoner. Mötet med människor i desperat behov av räddning och hennes egna upplevelse av Jesu förvandlande nåd och läkande kärlek har format henne till att älska äventyr och gett henne en passion för att fler ska få uppleva detsamma. Victoria helt övertygad att evangeliet är relevant i alla kulturer, på alla språk och i varje generation. 

Albin Karlsson 1x1
Pastor & Föreståndare, Pingst Värnamo

Albin Karlsson

Albin åkte på missionsresa till Belarus som 10-åring. Den resan kom att prägla hans liv och många missionsresor har gjorts efter den resan. 

Albin är idag pastor och föreståndare i Pingstkyrkan i Värnamo. Han är gift med Josefin och har tre pojkar. Han gillar idrott och är en hängiven HV71-supporter. 

Albin har en passion för församlingen, att utrusta människor i Guds ord och att se församlingen sträcka sig ut till omgivningen med evangelium.

Play

Här kan du ta del av material från Visionskonferensen igen, igen och igen.