Vemdalen 2024!!

Varmt välkommen ska du vara att hänga med på skidresa till Vemdalen!

Dagarna kommer såklart att bestå av skidåkning men även härliga gudstjänster, underbart häng, god mat, happenings och mysiga kvällar efter en dag i backen.

Vi är tre olika kyrkor som tillsammans gör detta lägret och vi är såå taggade!! Vi som arbetar med detta lägret är Hamnkyrkan i Hillerstorp, Rydaholms frikyrka & Pingstkyrkan Arken i Värnamo.

Lägret är för dig som är född mellan 2010-2005. Du behöver inte tillhöra nån kyrka för att få följa med.

Datum och resa:
Resan går till Vemdalen söndagen den 11 februari till fredagen 16 februari. Tider för avresa och hemkomst kommer i ett mejl i senare skede.

Boende:
Vi kommer att bo på Nederhögens vildmarkscenter som ligger 3,1 mil från Vemdalsskalet (ca 30 min att köra). Där finns sängar att sova i, dusch & bastu, lekrum med pingisbord & biljardbord och kanske viktigast av allt wifi!!😉

Pris:
17 år & yngre = 3900kr
18 år och äldre = 4200kr

I lägeravgiften ingår liftkort för fyra dagar, boende, mat, samt resa upp och hem. Det som tillkommer är mat på resan dit och hem samt om du vill hyra utrustning.

Anmälan gör du via denna hemsida. Fyll i infon och betala in 1000kr som anmälningsavgift. Fulla beloppet betalas vid senare tillfälle.

Anmälan är bindande och vid anmälan under 18 år behöver vi målsmans medgivande. Vid fall av sjukdom önskar vi ett läkarintyg vid avanmälan.

Det finns möjlighet att hyra utrustning om du inte har egen, detta fyller du i på anmälan om du behöver göra. Det finns olika alternativ på hyrutrustning men här är ca priser på vad hyra kostar.

Skidor:
Under 18 år cirka 500kr
18+ år cirka 680kr

Snowboard:
Under 18 år cirka 500kr
18+ år cirka 790kr

Mer info kan du hitta på Skistars hemsida

Om det behövs finns ekonomisk hjälp att få. Har du inte möjlighet att betala hela summan för lägret hör av dig till din lokala ungdomsledare så hjälper de dig!

Kontakt:
Har du frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta oss för vi finns här för eran skull och vill göra ett så bra läger som möjligt. Vi ses på läger!!