Eurocamp 2020

Nu är det äntligen dags för Eurocamp igen, Royal Rangers ifrån hela Europa kommer att samlas v.32 i Schaffhausen, i norra Schweiz för en lägervecka.

Vi ifrån Royal Rangers Värnamo kommer åka med en egen buss till lägret. Vi åker lördagen den 1:e augusti och kommer hem Lördagen den 8:e augusti.

Alla som är med i Upptäckarrangers och äldre är välkomna att följa med, dvs. födda 2009 och äldre. Kostnaden är 2000 kr och för det får man resa och läger. Anmälan till oss senast den 1:e december 2019, och betalningen skall vara gjord senast 1:e april 2020.

Info från Svenska Royal Rangers

Det 8:e europalägret för Royal Rangers. Med temat ”Gör skillnad” söndag 2 aug till fredag 7 aug 2020 hajkar vi på ett mycket stort lägerområde vid staden Schaffhausen, i norra Schweiz.

Lägertorg: I varje lands läger finns ett lägertorg präglat av sitt land. Lägertorgen erbjuder på dagarna workhops och på kvällarna fika och underhållning. Lägertorgen erbjuder också kårstämplar & nationsstämplar för ”stämpelsamlare”.
Hemlängtan: din familj och dina vänner är välkomna att besöka lägret.
Kämpa och lek: Det ordnas lekar för kul gemenskap i lagkamp.
Scenframträdande: Vem som helst - individ, patrull, kår - har möjligt till underhållande scenframträdande, 5-10 min.
Lägershop: De olika länderna säljer hajk och scoutprylar.
Lägerprylar: Varje deltagare får följande lägerprylar: T-shirt med lägertemat Lägermärke för RR-klädseln, Lägerbok med program och lägersånger.
Klädsel & utrustning: Deltagaren är alltid klädd i sitt lands RR-klädsel vid samlingarna. Utrustningslista för deltagare & kår kommer senare.

Anmäl dig här

Har ni frågor hör av er till:

Malin Sandholst 070-3557686,  m.sandholst@gmail.com
Marcus Johansson 070-5467827, marcus@aminne.se

Royal Rangers logo