“Resan mot Gud” – Sam Wohlin

Törstar du efter ett genuint liv? Är du trött på ytlighet och vill låta rötterna gå djupt ner? Vill du upptäcka mer än det du hittills varit med om? I Resan mot Gud tecknar Sam Wohlin en attraktiv bild av den kristna tron som en hisnande resa, ett heligt äventyr, ett uppbrott från livet utan Gud till ett liv i Guds närvaro.

getxinfo (16)

Ur förordet till “Resan mot Gud” – Sam Wohlin

Sam Wohlin skriver: ”Kristen tro har för många blivit en kulturell tillhörighet snarare än ett verkligt liv med Gud, och den första kärleken till Jesus Kristus har ibland tynat bort. Alltför mycket har kyrkan anpassat sig till ett sekulariserat samhälle. Längtan efter att vara relevant för alla i en modern tid har gjort att den distinkt kristna rösten blivit alltför otydlig. Det sekulariserar kyrkan och gör den kraftlös. En del församlingar har därför tappat sin attraktionskraft och på en del platser har den profetiska rösten tystnat. Det är inget annat än en tragedi. För vem vill egentligen leva en kristendom som inte gör någon större skillnad?”

Mer information om boken

”…denna bok tar oss verkligen med på en högst fascinerande och spännande resa till olika platser, tidsepoker och personer! Detta borgar för en uppfriskande variation och det finns något fräscht oförutsägbart över alla dessa möten och perspektiv som skapar spänning för läsaren.”
Hans Weichbrodt, präst i Svenska kyrkan och inspiratör i Oasrörelsen

Sam Wohlin är gift med Fotoula och tillsammans har de två barn. Wohlin är pastor i Pingstkyrkan i Karlstad och har tidigare varit pastor och bibelskolelärare i Pingstförsamlingarna i Jönköping och Norrtälje. Under många år har han regelbundet skrivit krönikor i tidningarna Dagen, Trons Värld, Hemmets Vän och Pingst.se. Wohlin har tidigare skrivit boken Själens obotliga längtan efter Gud och är medförfattare till böckerna I ljuset av återkomsten, Trons hemlighet och Kallad, bekräftad, överlåten.