“Livet med Jesus” – Mattias Sennehed

“Att vara en kristen är först och främst att leva ett liv tillsammans med Jesus, mer än att förhålla sig till en massa påståenden eller regler. Det handlar om vardag och verklighet.I den här boken får du en enkel men intresseväckande beskrivning av vad det kristna livet innehåller. Det är korta kapitel som ändå kommer väcka många tankar, förhoppningsvis leder det vidare till många spännande och givande samtal.”

getxinfo (10)

Ur förordet till “Livet med Jesus” – Mattias Sennehed

"Boken passar både att läsa för den som nyligen blivit kristen, den som vill hjälpa en nykristen att ta de första stegen i tron, eller den som söker språk och struktur för att beskriva livet med Jesus för någon annan. Varje kapitel avslutas med några samtalsfrågor, länkar till låtar, klipp och lästips och dessutom någons egna livsberättelse."

Mer information om boken

Om författaren:

"Mattias Sennehed arbetar som en av pastorerna i Pingstkyrkan i Linköping. Han arbetar särskilt med unga vuxna, cellgrupper, gudstjänstliv och som lärare på Bibelskolan Bjärka-Säby. Tidigare har han arbetat sju år som ungdomspastor. Mattias är gift med Linnea och pappa till Josua och Alice."