“Ett hjärta som glöder” – Priscilla Shirer

“Ett hjärta som glöder – en kvinnas strategier för böner som ger resultat.”
När jag slår upp mitt eget exemplar av boken är det första jag ser ett Bibelord, som jag har skrivit på första sidan i boken: 

Det var för denna frihet som Kristus satte oss fria… Galaterbrevet 5:1a

Och just så är det: bön är att bli satt fri. Gemenskap med Jesus är att vara fri. Priscilla Shirer’s bok är en studiebok, en vägledning och uppmuntran att ta bönen på fullaste allvar och rusta för ett (böne)krig. Kriget är på riktigt, vare sig vi vill det eller inte. Boken hjälper dig att se och förstå hur viktig bön är och vilket otroligt vapen vi har fått av Gud. 

392480-2

Ur förordet till “Ett hjärta som glöder” – Priscilla Shirer

"Du har en fiende. Och han är fast besluten att förgöra allt som du håller kärt. Han gör det strategiskt och specifikt. Faktum är att han gör det just nu - han siktar in sig på personligt utvalda mål i ditt hjärta, ditt hem, ditt sinne, och ditt liv. Och den här boken, den här stridsplanen, är din chans att slå tillbaka. Med ett vapen som verkligen fungerar. Med bön."

Mer information om boken

Från bokens baksida:

"I den här boken tar Priscilla Shirer sin roll i filmen War Room till verkliga livet.Hon berör de områden som påverkar dig allra mest: din identitet, din familj, dina misstag, stress och press, dina frestelser, dina rädslor, dina attityder och annat.Varje kapitel avslöjar fiendens grymma, sluga intentioner mot dig på nyckelområden som de här, och hjälper dig sedan att utforma egna, personliga bönestrategier på färdiga blad - som du kan klippa ut och sätta upp och be ut, var som helst där du aktivt kan använda dem. För sanningen är: segrar kommer inte av en slump.Ett hjärta som glöder ger dig konkret vägledning till ett praktiskt, meningsfullt och uthålligt böneliv."