“En glimt av evigheten” – Ian McCormack

“En Glimt av Evigheten är en fantastisk verklighets berättelse om en mans möte med döden och om livet bortom döden.”

Jag rekommenderar boken av hela mitt hjärta – att läsa själv, att ge bort – för att bli påmind om eller för att förstå hur viktigt och verkligt livet med Jesus är. / Kia Wallin

en glimt

Ur förordet till “En glimt av evigheten” – Ian McCormack

"Stungen fem gånger av en giftig manet medan han dök utanför Mauritius kust, Ian dog senare på sjukhuset och var borta mellan 15-20 minuter. Under den tiden fick han uppleva helvetet och himlen och återvände för att berätta om det! Att dyka var en väg till livet för honom och hans berättelse förvandlar människors liv över hela världen, när berättelsen dessutom vidrör den djupaste fråga vi kanske ställer oss."

Mer information om boken

"En glimt av evigheten är den enastående sanna berättelsen om en mans möte med döden och det som händer sedan. Ian McCormack blev bränd av fem kubmaneter när han dök längs Mauritius kust. Han kom till sjukhus men läkarna kunde inte rädda honom och han dog. Drygt femton minuter senare återvände han till livet, efter att ha upplevt både helvetet och himlen. Döden blev dörren till det verkliga livet för Ian McCormack och hans berättelse påverkar människor världen över, eftersom den handlar om en av de djupaste frågor vi alla slutligen ställer: Vad händer efter döden?"