Bokhyllan

Varmt välkommen till Pingstkyrkan Arkens bokshop!

I Bokhyllan erbjuder vi böcker som bygger på ett kristet budskap. Du finner till exempel andaktsböcker, biografier och memoarer, barn- och ungdomsböcker, undervisande böcker samt skönlitterära böcker.

Du kan komma till Arken och köpa böckerna på plats. För tillfället hänvisar vi framförallt till Café Duvans öppettider. Du kan också få böckerna hemkörda utan kostnad inom Värnamo kommun. Var snäll och räkna med upp till två dagars leveranstid, om du väljer det alternativet.

Betalning sker kontant eller via swish på plats eller vid leverans. Swish-betalning skall alltid märkas med “Bokhyllan”. OBS! Eftersom vi ha ett begränsat antal böcker så ber vi dig att inte betala böckerna i förskott.

Inom kort kommer vi presentera de böcker vi har i bokshoppen här på hemsidan. Men vi firar lanseringen av Bokhyllan med vår pastor Camilla Olssons bok “Genom allt”, som är alldeles nytryckt.

Om du har frågor eller vill tipsa om böcker, kontakta oss på bokhyllan@arkenvmo.se

Aktuella titlar

“Farliga böner” – Craig Groeschel

Att följa Jesus var aldrig tänkt att vara riskfritt.

“Hemligheten med fasta och bön” – Jentezen Franklin

När du fastar, blir din ande fri från det som är av den här världen och märkbart känsligare för Gud. När du väl har upplevt en bråkdel av detta och av den lön och de välsignelser som fastan för med sig, kommer hela ditt perspektiv att förändras.

“Farväl till Buddha” – Tenzin Lahkpa & Eugene Bach

Vart leder sökandet efter sanning? Farväl till Buddha vågar exponera tibetanbuddhismens dimhöljda värld, med dess läror, invecklade sedvänjor och oroande hemligheter. Tenzin har en berörande historia om sökande efter sanning, vägen mot upplysning och hur ingen är utom räckhåll för en kärleksfull Gud.

“You and your Bible” – Joakim Lundqvist

Lättläslig och överskådlig introduktion till Bibeln och dess böcker. Innehåller bibelläsningsplan. You and your Bible är den engelska översättningen av Joakim Lundqvists bok Du och din Bibel, som kom ut på svenska 2009. 

“Döpt i den helige Ande” – Tigleth Malkey

”Den här boken kommer att öka ditt förtroende för den helige Ande, tror jag. Boken är praktisk i hur man kommer i gång i den personliga relationen med honom. Jesus sa: ’Det är bäst för er att jag går, för när jag går kommer Hjälparen att komma.’ Och som han kom! Han har skakat min…

“40 steg av tro” – Anders Olsson

En andaktsbok över 40 dagar där Anders delar sina erfarenheter av hur bönen och Bibeln kan bli verktyg för ett spännande liv.

“365 dagar med Jesus” – Niklas Piensoho

“Min erfarenhet är att ganska många av mina egna bekymmer skiftar färg och form när jag ägnat mig åt en stunds bibelreflektion. Det är som om bibelordet förflyttar mig bort från mitt eget synfält och ställer mig i Guds ljus istället.”

“Helt liv” – Daniel Röjås

Daniel Röjås skriver inspirerat om de goda vanorna som är avgörande för vårt lärjungaskap. Hur kristna praktiker som bön, gudstjänst och lovsång inte bara rör en särskild del av livet, den vi kallar andlig eller religiös, utan att de handlar om hela livet. Eller om man så vill: de gör livet helt.

“Pennmysteriet” med Munken & Kulan – Åke Samuelsson

Pennmysteriet är den 6:e boken om Munken & Kulan. Här kan du följa med de två grabbarna som ställer till det för sig, men som ändå till slut reder ut situationen; med hjälp av sina föräldrar och sin gode vän från söndagsskolan, Rune. Det handlar om Munken & Kulans pojkstreck men också om deras funderingar…

“Brinnande för Gud” – Joel Sjöberg

Brinnande för Gud är upplagd som en andaktsbok där du kan läsa ett avsnitt varje dag under tio veckor. Det kan bli tio livsförvandlande veckor.