“40 steg av tro” – Anders Olsson

En andaktsbok över 40 dagar där Anders delar sina erfarenheter av hur bönen och Bibeln kan bli verktyg för ett spännande liv.

40stegitro

Ur förordet till “40 steg av tro” – Anders Olsson

Det stora sker oftast i det lilla, långt från strålkastarna och där ingen ser. Mose fick sin kallelse vid en brinnande buske, Jesaja såg Guds tron, Johannes fick sin uppenbarelse på Patmos. Erfarenheten av ett växande trons liv med Gud skedde i ensamhet, men skulle påverka miljoner människor i det offentliga. Tillsammans kommer vi ta 40 steg närmare Jesus, samtidigt som vi utforskar vad Bibeln, bön och det fördolda livet handlar om. I varje avsnitt finns det några frågor som man kan reflektera över för att växa i sin tro. Låt boken få bli ett verktyg för dig personligen, tillsammans med din familj, vänner eller din smågrupp för att utforska allt Gud har förberett.

Mer information om boken

Anders Olsson har arbetat som evangelist och pastor i mer än 30 år, och har bland annat fått leda en kyrka i Göteborg, Connect Church, till att varje helg samla närmare 1 000 människor. Han är ny pastor och föreståndare i Pingstkyrkan Värnamo. Detta är hans andra bok.

Jag uppskattar Anders passion för bön och för att att se människor växa i sin relation till Gud och till varandra. Jag är övertygad om att denna bok kommer berika din vandring med Gud.
– Andreas Nielsen, Lead Pastor Hillsong Church Sweden

Jag vill å det varmaste rekommendera Anders Olssons nya bok 40 steg av tro! Bokens innehåll genomsyras av Anders passion för att utrusta och ge verktyg till varje kristen att leva ett hängivet Jesusliv. Texten som andas tro är lättläst, målande och djuplodande på samma gång och ger många ’aha upplevelser’. Jag tror Anders ’40 steg’ kommer att bli till stor inspiration för många i vårt avlånga land!
– Hans Weichbrodt, inspiratör Oasrörelsen