“365 dagar med Jesus” – Niklas Piensoho

“Min erfarenhet är att ganska många av mina egna bekymmer skiftar färg och form när jag ägnat mig åt en stunds bibelreflektion. Det är som om bibelordet förflyttar mig bort från mitt eget synfält och ställer mig i Guds ljus istället.”

getxinfo (8)

Ur förordet till “365 dagar med Jesus” – Niklas Piensoho

I 365 dagar med Jesus delar Niklas Piensoho med sig av enkla reflektioner, en för varje dag under ett helt år utifrån bibeltexter som på ett eller annat sätt kommit att bli viktiga för honom. I centrum står Jesus trons kärna och stjärna. Med honom som utgångspunkt blickar författaren bakåt i historien och spejar in i framtiden. Du kan börja läsa boken när som helst på året. Dagarna är numrerade, inte daterade. Låt ett bibelsammanhang sjunka in i ditt medvetande. Idissla det. Älta, vänd och vrid på det och lyssna till vad texterna vill säga dig.

Mer information om boken

Niklas Piensoho är föreståndare i Filadelfiakyrkan i Stockholm och en uppskattad predikant och författare. Han har tidigare gett ut bland annat Frid i själen, För det första och 39 frågor. Hans bok 100 dagar med Jesus har många läst, uppskattat och samtalat kring.