Vi bygger ett nytt pastorsteam.

Vill du vara med?

 

Vi vill veta vad som är din passion och din dröm – på vilket sätt du tror att du kan bidra till vårt team, vår församling och vår stad.

 

Skriv till oss och berätta!

pastorsteam@arkenvmo.se

Om Värnamo Pingstförsamling

Vi är i grund och botten en traditionell Pingstförsamling som hunnit fylla 90 år. Under de senaste åren har vi aktivt arbetat i ledarskapet och hela församlingen för att forma en församling som kan nå nutidens människor med det eviga budskapet om Jesus Kristus.

Vår dröm är att få vara en växande gemenskap för alla människor i hela livet. En gemenskap som betjänar människor på olika sätt och som erbjuder en attraktiv mötesplats som också utmanar till att följa Jesus.

 

Pastorsteam

Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt pastorsteam tillsammans med vår föreståndare Anders Ahlenius. Eftersom vi söker flera tjänster är vi intresserade av att höra din dröm, dina gåvor, dina tankar för hur du bäst kan tjäna vår församling.

I vår ledningsstruktur har vi målat ut några huvudområden som vi vill prioritera framöver. Gudstjänsten, Barn & Ungdom, Socialt Arbete & Omsorg, Mission & Evangelisation. 

Vi tror på att arbeta tillsammans, både inom pastorsteamet men också med idella ledare. Därför värdesätter vi att du som söker har lätt att samarbeta med andra och skapa team runt omkring dig för att de områden du ansvarar för ska kunna växa.

 

Frågor?

Har du frågor så är du välkommen att ställa dom till samma adress som ansökan skickas till, pastorsteam@arkenvmo.se. Denna adress läses av vår föreståndare, samt våra ordförande som kan besvara de frågor du har. 

Ansökningar kommer behandlas av en rekryteringsgrupp löpande, allteftersom dom kommer in. 

Om oss…

"Värnamo Pingstförsamling är en församling som hunnit fylla 90 år.
Vi har under de senaste fem åren målmedvetet arbetat för att församlingen och vårt uppdrag skall nå fram till människorna som i den här tiden, lever i 
vår stad.
Vi vill bli en växande gemenskap för alla människor i hela livet. Vi försöker betjäna människor på olika sätt och vi vill vara en attraktiv mötesplats för människor som önskar bli utmanade till ett liv som efterföljare till Jesus."

Anders Ahlenius, föreståndare 

Tipsa oss!

Om detta inte är något för dig, tipsa oss gärna om namn som du tror skulle trivas i vårt pastorsteam.

pastorsteam@arkenvmo.se